Helene Sundstrøm

1992-3c-helenesundstroem

Helene kom til verden lørdag den 15. september 1973. Hun er født og oppvokst i Alta (Bossekop), men hun har svensk blod i årene. Dette bærer hun preg av. Helene er en skikkelig attpåklatt. Hun har to søsken i tredveårene som har satt til verden 4 viltre krabater som Helene til tider har problemer med å holde styr på…
Helene har to store lidenskaper; Rune og hester. Den 21. juni tok hun det store steget å forlove seg med sin kjære (beklager gutter!) og til sommeren skal hun skaffe seg hest. Fritiden tilbringer hun som oftest i Talvik der hun rir – på hva vet vi ikke…! Disse “fritidssyslene” har igjen sitt utslag på lekselesing og karakterer, men som hun selv sier: “Æ tar det igjen i 3. termin”.
Helene er et festmenneske av de få, og er seksognittienes forkjemper. Når hun slår seg løs går det alltid på “heimkok”. Dette fikk også Torgeir oppleve da han på en klassefest fikk noe av hennes “krutt” innabords – han ble underbords!
Helene er et menneske med store ambisjoner. Etter endt gymnas drømmer hun om å fortsette sin karriere som kassadame på Domus.
Ofte hørt: “Nei, nu fær vi hjem!”
Ofte sett: i Talvik
Member of: A.K.M.R.V, B.K, S.S

Legg igjen en kommentar