Ole David Østli

Født: 29.09.72
Instrument: Piano
Ole er klassens “kunstner”. Han har alltid tankene der de ikke skal være. Som regel sitter han med noteblokka og skriver egne melodier til gruppa si; “Trærne faller”, mens lærerne doserer innen faget norsk eller religion osv. Han har ikke beina godt plantet på jordakan det se ut som, men godt plantet på skyene.
Tross alt er karakterene ikke så ille som innsatsen. Han møter som oftest opp hver dag, men aldri før klokken ti, fordi han har brukt tiden til å tenke på om han skulle møte opp. Ole er en stor tenker, nemlig. En stor filosof. En kunstners lodd er å lide, og materielle goder som penger er ikke så viktig. Han har nok med dama si, Camilla (som er stink) og diktene sine. Han forfatter-idealer er Jan Erik Vold og Arild Nyquist. Han ble faktisk anbefalt av norsklæreren i andre klasse å melde seg inn på et forfatterkurs.
Ole er den eneste i klassen som blir full av tre slurker øl (dårlig drikkeerfaring). Han kan stå i fare for å bli lettere beruset hvis han står for nært Thor-Erling sin øl-ånde.
Han er dessverre ikke så artig som han tror, og vi må flire bare for å være høflige når et av hans surrealistiske vitser er servert.
Ofte sett: snikende i døra to timer eter tentamenstart.
Ofte hørt: “Har vi tentamen i dag!?”
PS. Gjenganger.

Legg igjen en kommentar